dilluns, 23 de novembre del 2009

ManresaInfo.cat (23/11/2009)

L'ADF Pla de Bages guanya el premi de la Diputació a la millor organització

Aquest dissabte s'han lliurat els premis en una festa que ha aplegat unes 600 persones a Sant Salvador de Guardiola

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 8.000 euros, ha estat per l'ADF de Teià, que actua sobre la totalitat del territori forestal d'aquest municipi. L'accèssit de 3.000 euros ha correspost a l'ADF de Subirats. Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 8.000 euros, ha correspost a l'ADF de Pla de Bages. L'accèssit d'aquest premi, dotat amb 3.000 euros, se l'ha endut l'ADF Alt Maresme.
El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, ha recaigut en aquesta XIII edició en Ramon Casamada vinculat a l'ADF de Castellar del Vallès. Nascut l'any 1923, en Ramon Casamada ha estat tota la vida relacionat amb la naturalesa i amb el món forestal. Va ser membre fundador del Servei de prevenció i extinció d'incendis forestals de Castellar, membre fundador i president de l'ADF de Castellar del Vallès l'any 1987 i president i fundadaor de la Federació d'ADF's del Vallès Occidental, entre d'altres càrrecs.

L'acte de lliurament va ser presidit pel diputat d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, acompanyat per l'alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda.
 

1 comentari:

fabulo ha dit...

Enhorabona,pel dossier supercurrat i el premi.