dimecres, 8 de juliol del 2009

Sant Vicenç avalua el Pla de Protecció Civil amb un simulacre d'incendi forestal

El document ha rebut l'aprovació de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet avaluarà aquest dijous el Pla de Protecció Civil Municipal amb la programació d'un simulacre d'incendi forestal a la zona de Vallhonesta. Durant els darrers mesos, la regidoria de Governació del consistori ha estat treballant en la redacció i aprovació del Pla. El passat mes de febrer la Comissió de Protecció Civil de Catalunya va donar el vist-i-plau al Pla Bàsic d'Actuació Municipal en Cas d'Emergència i al Pla per Inundacions.

Aquest any l'Ajuntament ha preparat un manual que estableix el protocol que s'ha de seguir en cas d'incendi i que s'espera que sigui ratificat des de Protecció Civil.

El simulacre tindrà lloc dijous a partir de les 12 del migdia i mobilitzarà vehicles de protecció civil, la brigada municipal, voluntaris, un vehicle del SEM, agents de la Policia Local de Sant Vicenç i una unitat rural dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers i l'ADF de Sant Vicenç també seguiran el simulacre, tot i que no es mobilitzaran per precaució. Prop d'una trentena de persones participaran en una acció que comptarà amb la col•laboració dels veïns de Vallhonesta.

Font: Manresainfo.cat - 07/07/2009