dimecres, 8 de juliol del 2009

Detingut el presumpte autor d’un incendi forestal a Sant Vicenç de Castellet

Li consten 8 antecedents policials, un dels quals per un delicte d’incendi l’any 2004, també al Bages. El foc, que va cremar dues hectàrees, va obligar a desallotjar a 20 persones.

- Seguir les notícies relacionades amb els focs d'aquest estiu.
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa han detingut un home de 50 anys com a presumpte autor de l’incendi forestal que dimecres passat va afectar dues hectàrees de massa forestal a la zona del polígon industrial Les Vives de Sant Vicenç de Castellet (Bages).

El detingut és Ignacio O O, de nacionalitat espanyola i veí del mateix municipi on es va originar el foc. Li consten 8 antecedents policials, un dels quals per un delicte d’incendi forestal també a la comarca del Bages l’any 2004.

Després de la inspecció ocular feta a l’indret on va començar l’incendi, els agents rurals ja van poder determinar que el foc havia estat intencionat. A partir d’aquí, agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos de la comissaria de Manresa van iniciar la corresponent investigació, durant la qual diversos testimonis van ubicar al detingut al lloc dels fets.

El presumpte autor va utilitzar un paquet ple de papers i llumins per iniciar el foc. La proximitat de les flames a les naus va obligar a desallotjar 20 persones.

Font: Manresainfo.cat - 03/07/2009