dimarts, 6 de desembre del 2011

Calendari Solidari Bombers amb causa

L’Obra Social Sant Joan de Déu ha realitzat el calendari solidari 2012, on els bombers s’han fotografiat al costat nens i nenes pacients de l’hospital amb l’objectiu de donar suport a la investigació de malalties infantils. 

L’Hospital Sant Joan de Déu és un centre de referència en assistència i recerca de malalties infantils, mitjançant el treball dels investigadors podem aplicar teràpies més avançades als nens i nenes que pateixen malalties com: càncer infantil, malalties neurològiques, diabetis i diverses malalties minoritàries. Fins ara, els seus projectes de recerca s’han finançat mitjançant fons de convocatòries públiques competitives nacionals, i europees, però la crisi actual planteja restriccions severes de les ajudes públiques que probablement dificultaran seguir avançant en el coneixement de les malalties infantils.

Des de l’Obra Social Sant Joan de Déu treballen amb l’objectiu de, malgrat la situació actual, no aturar la investigació d’aquestes malalties, la recerca és primordial per millorar diagnòstics, tractaments i la qualitat de vida d’aquests infants plens de futur.

Aquest calendari, té un cost de 10€ , hi està disponible als Parcs de Bombers de Catalunya.