dissabte, 20 d’agost del 2011

REVISIÓ D'HIDRANTS

L'ADF Pla de Bages col·labora amb la regidoria de Seguretat Pública de Sant Fruitós de Bages per tal de fer un inventari d'hidrants del municipi. L'ADF fa el treball de camp sobre la base dels plànols facilitats per Aigües de Manresa i un cop revisats tots els hidrants, es farà en un format fàcil per poder portar a tots els vehicles de l'ADF i la Policia Local.
Fins ara, els vehicles de l'ADF sols porten el plànols d'hidrants de Manresa. 
Ahir a la tarda, la unitat 020-20-0,3A amb tres voluntaris va fer la revisió dels hidrants de Les Brucardes i de la zona de Sant Benet de Bages. A Les Brucardes hi ha 20 hidrants situats en el mapa, dels quals 3 no els hem trobat tot hi estar documentats en els mapes d'Aigües de Manresa. Aquí podem trobar hidrants de 80 i de 100. Els voluntaris aprofitem obrir-los i deixar córrer una mica l'aigua. També anotem si falta el tap de l'hidrant o bé la placa de situació del mateix.

Algun dels hidrants s'ha de fer palanca per poder-los obrir.

Pel que fa a la zona de Sant Benet de Bages, hi han 10 hidrants, tots ells de 100, la majoria ben conservats, tot hi que alguns d'ells cobert de vegetació, tal i com es veu a la fotografia.


Els voluntaris intentant descobrir on està amagat l'hidrant.

Alhora que es podrà portar en format físic als vehicles, també s'està elaborant un mapa obert a Google Maps, on es podrà veure la situació de tots els hidrants i altres mitjans i punts d'interès per l'ADF.

Podeu veure els hidrants de Sant Benet de Bages i de Les Brucardes ja acabats.