dimarts, 13 d’agost del 2013

PETITI INCENDI PROVOCAT A SANTPEDOR

Article d'avui de Regio7

Aquest article l'ha publicat el Regio7 de avui:

Busquen els tres presumptes autors del foc de Santpedor
La Policia Local de Santpedor continua treballant per tal d'identificar els tres joves que poden ser els presumptes autors del foc a tocar de l'ermita de Sant Francesc

13.08.2013 | 12:26
SANTPEDOR | REDACCIÓ La Policia Local de Santpedor busca tres joves com a presumptes autors de l’incendi que es va declarar ahir al vespre en un terreny de matolls situat al darrera de l’ermita de Sant Francesc, molt a prop de la residència de gent gran i de les instal•lacions hoteleres i de restauració de Cal Ramon. El foc va cremar 300 metres quadrats i no va causar danys materials. Testimonis presencials asseguren que tres joves van fugir corrents just en el moment en què s’iniciaven les flames, cap a tres quarts de nou del vespre.??

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues patrulles de Policia Local, la de Santpedor i una segona de Sant Fruitós, que hi van acudir per donar suport. Tres dotacions de bombers van treballar en l’extinció de les flames que van quedar totalment sufocades una hora després. Un equip dels agents rurals es va quedar al lloc del sinistre per investigar les causes del foc que, segons els testimonis presencials, apunta a que va ser provocat per una acció dels tres fugitius.