dilluns, 15 de desembre del 2008

Josep M Duocastella va ser reconegut amb el Premi d'Honor a les XII Edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals


El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, va recaure en aquesta edició en Josep Mª Duocastella (Sant Mateu de Bages, 79 anys). Vicepresident de l'ADF Amics del Bosc, Duocastella és una persona apassionada del bosc i que sempre ha estat al costat de qualsevol iniciativa que comporti la seva preservació. Lluitador incansable en la defensa forestal i de la seva gestió com a millor eina per a la prevenció d'incendis forestals, va resultar greument cremat el 18 de juliol de 1998, quan lluitava com a voluntari contra els focs que assolaven els boscos de Castelltallat.
D'altre banda les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Sant Sadurní d'Anoia i Burriac van obtenir els Premi Rossend Montané i el Premi Palestra de prevenció d'incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que dissabte va lliurar el president Antoni Fogué en una festa que va aplegar prop de 600 persones a Sant Feliu de Llobregat. Una representació de l'ADF Pla de Bages formada pel Xavier Jovès, Francesc Fernández i Agustí Masana també va assirtir a l'acte.
Podeu veure fotografies de l'acte aquí.